Brand events

Een brand event is de perfecte plek om klanten, partners en medewerkers onder te dompelen in de wereld van je merk. Denk productlanceringen, VIP-dagen, roadshows, partnermeetings, trainingen en meer.

Een grote presentatieruimte met subtiele product corners, of liever een gezellige setting met veel ruimte om te netwerken? Mix en match onze verschillende corners om de perfecte setting voor jouw event te creëren.

Graag meer info? Laat hier van je horen of bel ons via +32 9 381 80 30

Creëer de perfecte setting voor je event

Inkom met balie

Een vlekkeloze brand experience start bij de ingang. Maak een goede eerste indruk met een stijlvolle entree. De balie is aanpasbaar aan je branding en werd voorzien van opslagruimte voor documenten, merchandise en meer. Extra led-wanden en interactieve displays maken de merkbeleving compleet.

1 entrance area 1
1 entrance area 2
1 entrance area 5
1 entrance area 4

Presentatieruimte met audiovisuele tools

Inspireer en informeer je bezoeker met sprekerssessies in de presentatieruimte. Het podium is voorzien van alle nodige audiovisuele middelen voor een foutloze presentatie. Inclusief achtergrondvisuals, banners en displays.

Indien gewenst zorgen we ervoor dat je jouw event kan livestreamen. Zo bereik je een nog groter publiek, voorbij de grenzen van je eventlocatie.

2 presentation corner 6
Brand events grohe 2
Pro CAM1 6
2 Presentation corner 2
2 Presentation corner 4

Product corners

In de product corners zet je jouw producten in de kijker. Kies een corner die je product in de kijker zet, of ga voor een interactieve stand waar bezoekers uitgebreid kunnen testen, proeven en ervaren.

Organiseer een mini-beurs volledig gewijd aan jouw merk of bedrijf, of richt een stand in voor elke collectie in je aanbod. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak je corner af met visuals, videoschermen of interactieve touchdisplays voor een complete merkbeleving.

3 product corner 1
Brand events grohe 8
3 product corner 6
3 product corner 5
3 product corner 8
3 product corner 7
3 product corner 4
3 product corner 9
3 product corner 11

Connect corner met bar en catering

Met een barruimte en loungehoek kunnen je gasten pauzeren in stijl. We bieden een standaardmodel bar aan die je naar wens kan aanpassen, evenals tafel, stoelen en meer. Ook ideaal voor proeverijen, kookshows en demo's.

4 connect area 1
Brand events grohe 5
4 connect area 2
4 connect area 4
4 connect area 3
4 connect area 6
4 connect area 5

Phygital brand event

Met een fysieke bijeenkomst laat je gegarandeerd een indruk achter, maar door je event online brengen, bereik je een nog breder publiek. Met een phygital brand event combineer je het beste van online en offline. Creaplan voorziet een nagebouwde virtuele ruimte waarin bezoekers je event kunnen ontdekken, en dat van overal ter wereld.

3b Creaplan virtual interiors
1a Creaplan virtual stands
3 Creaplan virtual stands 2

Download onze brand events brochure

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt straks onze brochure met alle info.

Let's talk ideas.

We zijn benieuwd naar hoe jouw ideale brand event eruit ziet. Eens samenzitten met onze experts? Laat hier van je horen of bel ons even op +32 9 381 80 30.

Contact