Safety solutions

Creaplan ontwikkelde een nieuwe reeks meubilair en interieuroplossingen die jou in staat stelt zo veilig mogelijk te werken. Voor kantoren, winkelpunten, ateliers en meer.

Graag meer info? Laat hier van je horen of bel ons via +32 9 381 80 30

Soorten safety solutions

Health display

Van sensorbestuurde handgelverdeler tot handschoenen, mondmaskers, papieren tissues en meer. Uitgerust met een vuilnisbak zodat je alles netjes kan weggooien. Beschikbaar in allerlei formaten en afwerkingen, volledig naar wens ontworpen. Geleverd met all-in service: Creaplan levert ook de benodigdheden zoals mondmaskers. Beschikbaar als alleenstaande units of als wandmeubels.

Display 09
BMW HQ
Vlerick3
15b WALL
Display 08
Knokke min

Heat display

Heat display uitgerust met warmtesensor die afwijkingen in de lichaamstemperatuur meet. Bezoekers worden verzocht door de display te gaan alvorens ze de ruimte betreden. Het toestel is touchless en automatisch: instructies voor de bezoeker worden via een scherm gegeven. Dankzij een sensor in plaats van een camera respecteert de display de privacywetgeving.

Heat Display 1a
Heat Display small web
Heat Display

Veiligheidsmeubilair

Veiligheidsmeubilair beschermt de werknemer en de klant of bezoeker, en stelt je in staat om de social distancing maatregelen in acht te nemen zonder moeite.

Modular reception desk 3
Horeca Safety solutions web 8
Protective shop counter
Modular reception desk 2
Transparent protection 2 2

Makkelijk flexwerken

Aangezien van thuis werken wel eens de nieuwe norm kan worden, is dit de ideale gelegenheid om je vergaderzalen te upgraden tot ware multimediaruimtes.

Multimedia Room Medium
Multimedia Pod
Multimediaroom medium
Multimedia Room
Mutimediaroom

Veilig op de werkvloer

Door je werkruimte anders in te delen kan je blijven werken zonder te moeten inboeten op veiligheid.

Protective desk screen 5
Supermarkt beschermingswanden
Horeca scheidingswand web 3
Kapper Scheidingswanden
Protective desk screens 2
Horeca scheidingswand web 1
Protective desk screens 3
Horeca scheidingswand web 2

Mobiele wastafel

Aangezien wassen met water en zeep de meest huidvriendelijke manier is om je handen te ontsmetten, ontwikkelden we deze handige mobiele wastafel met automatische kraan en sensorgestuurd zeeppompje. Geen aansluitingen nodig dankzij ingebouwde watercontainer en oplaadbare batterij. Inclusief ingewerkte lade met afvalbakje en tissuehouder.

Mobiele wastafel 4
Mobiele wastafel 3
Safety Solutions Creaplan wasbak horeca

Graag meer info?

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt straks onze brochure met alle info.

Creaplan

Praten met onze experts?

Bij Creaplan is het onze missie ervoor te zorgen dat je zo veilig mogelijk aan het werk kan. Wens je graag meer info? Geef ons een seintje of bel op +32 9 381 80 30.