Meeting boxes

Creëer extra ruimte om te vergaderen of deel je kantoor opnieuw in met onze meeting boxen. Vrij te plaatsen, geen structurele bouwwerken nodig. Klein of groot, met glazen of ondoorzichtige zijwanden? Jij kiest hoe jouw box eruit ziet.

Meer ruimte op kantoor

Flexibel concept

Onze vrij te plaatsen meeting box stelt je in staat een afgesloten werkplek in een grotere ruimte te creëren. Vergaderzaal, brainstormplek of een extra kantoor? De box biedt ruimte aan 1 tot 6 personen, afhankelijk van jouw wensen. De boxen zijn voorzien van verlichting, stopcontacten, ventilatie en meer.

Render 5
Render 4
Render 3
Render 2

Audiovisuele integraties

Onze meeting boxen kunnen ingericht worden voor een vergader-ervaring zonder zorgen: indien gewenst voorzien we extra schermen, beamers, boxen en microfoons – alles om op afstand te werken. Elke box is aan de binnenkant bekleed met stof in een kleur naar keuze voor een aangename akoestische ervaring.

Meeting box XL 01
Meeting box M 01
Meeting Box Creaplan 2
Meeting box Creaplan 11

Afwerking naar keuze

Dankzij onze verschillende afwerkingen bepaal jij hoe jouw meeting box eruit ziet. Kies ondoorzichtige panelen voor de nodige privacy, of creëer een open sfeer en geniet van natuurlijk daglicht met glazen zijwanden. Ga voor een wit of zwart frame en werk af met je logo, bestickering en brand visuals. Ook de interieurinrichting nemen we graag voor onze rekening, met oog voor kwaliteit en helemaal in lijn met jouw branding.

Meeting box S 03
Meeting box L 03
Meeting box L 01
Meeting box M 04

Ook outdoor mogelijk

Ook voor outdoor gebruik bieden we een gepaste oplossing. Een waterdichte, goed geïsoleerde meeting box voor buiten kan dienen als uitbreiding van je showroom, als ontspannende vergaderzaal in het groen of als extra ontvangstruimte voor je klanten.

Niko outdoor
Outdoor Boxes Creaplan
Outdoor Boxes Creaplan 3

Prijzen

Standard range

Box A - 1 persoon: € 6.999

Box B - 2 personen: € 9.999

Box C - 4 personen: € 12.999

Box D - 6 personen: € 15.999

Modular range

Box E - 4 personen: vanaf € 19.999

Box F - 6 personen: vanaf € 23.999

Outdoor range

Box G - 6 personen: vanaf € 55.000

Meeting box S M L XL
Meeting box Creaplan thumbnail
Outdoor Boxes Creaplan 2

Interesse in een meeting box?

We denken graag mee over hoe jouw ideale meeting box eruit ziet. Wens je graag meer info? Geef ons een seintje of bel op +32 9 381 80 30.

Contact