Displays

Displays zijn een heel efficiënte manier om met een beperkte ruimte zaken visueel voor te stellen of bepaalde ruimtes op kantoor verzorgd en flexibel in te vullen. De mogelijkheden zijn eindeloos, hierbij alvast een aantal typevoorbeelden om inspiratie op te doen.

Soorten displays

Audiovisuele unit

Onze audiovisuele units komen er in alle vormen en maten. Vertel ons over je ideeën en wensen, wij vertellen je alles over de mogelijkheden.

IMG 1234 b grijs

iCon display

Op zoek naar een makkelijke manier om je klanten te informeren? Kleine verplaatsbare displays zoals de iCon kunnen overal en altijd ingeschakeld worden.

I Con Large

Product display

Met een product display-opstelling zet je je producten in de kijker. Opvallend of subtiel, maar altijd in lijn met je merk.

2015 BSH demowand

Meeting booths (open of gesloten)

Voor wat meer privacy, de nodige gezelligheid of simpelweg een betere akoestiek. Vergadercellen of meeting booths doen het goed in allerlei ruimtes.

Display

Telefoonbooths

Je collega’s niet storen, of zelf niet gestoord worden? Jij kiest. Met een telefooncel op kantoor geniet je van beide voordelen.

6

Recente referenties

Display
Too bbl14 1507 lr 9 resized

Mercedes-Benz Display

Automobile
Lees meer

BMW

Automobile
Lees meer
CREAPLAN 59

Creaplan vous conseille pour votre prochaine présentoir et bien d'autres choses encore.

25 ans d'expérience.

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info