Displays

Displays zijn een heel efficiƫnte manier om met een beperkte ruimte zaken visueel voor te stellen of bepaalde ruimtes op kantoor verzorgd en flexibel in te vullen. De mogelijkheden zijn eindeloos, hierbij alvast een aantal typevoorbeelden om inspiratie op te doen.

Soorten displays

Informatieve displays

Trek de aandacht en informeer je klant of bezoeker met een informatieve display. Van een simpele touch display of hoogtechnologische interactieve display tot configuratiescherm en LED lichtbox. De mogelijkheden zijn eindeloos. Creaplan ontwikkelt ook ergonomische displays voor rolstoelgebruikers.

Configurator scherm
Display Wework
Van Marcke Interactive display 2
IMG 1234 b grijs
OTOKAR busworld display
BMW Display
I Con Large

Product displays

Met een product display zet je jouw producten in de kijker. Opvallend of subtiel, maar altijd in lijn met je merk. Etaleer je verschillende productstalen of demonstreer hoe je producten werken; de keuze is aan jou. De meeste displays zijn mobiel en kunnen met gemak verplaatst worden van showroom naar beurs of event en omgekeerd.

Product display
2015 BSH demowand
Sample display
Mobile coffee corner

Indeling werkruimte

Deel je kantoor, winkel of showroom flexibel in. Van telefooncel tot meeting booth, open of gesloten. Voor wat meer privacy, de nodige gezelligheid of simpelweg een betere akoestiek. Hoogkwalitatief afgewerkt, afgestemd op jouw interieur. Ook onze brand walls kan je gebruiken om de ruimte in te delen en je branding in de kijker te zetten.

Telefooncel kantoor
Mercedes Meeting Booth
Brand wall Creaplan

Safety displays

Een reeks meubilair om jouw werkruimte corona-proof te maken. Health displays om mondmaskers en alcoholgel te verdelen, heat displays die de temperatuur van de bezoeker meten en een mobiele wastafel zodat je overal je handen kunt wassen. Op onze pagina Safety solutions ontdek je nog meer beschermingsmeubilair.

1 BMW
Brussels airport 3
Lamett
Heat Display 1a
Ogilvy
Hager
Mobiele wastafel 3
Amon
Mobiele wastafel 4

Recente referenties

Display
Too bbl14 1507 lr 9 resized
Display Grohe Batibouw J2 A0445
Clifford Chance

Mercedes-Benz Display

Automobile
Lees meer

BMW

Automobile
Lees meer

Grohe

Batibouw, Interior - Home
Lees meer

Clifford Chance

Services
Lees meer

Laat je inspireren door onze brochure over displays!

Laat je gegevens hier achter. Je ontvangt onze brochure vol inspiratie onmiddellijk in je inbox.

CREAPLAN 59

Op zoek naar een nieuwe display? Creaplan adviseert je met veel plezier.

25 jaar ervaring.

Contact