Creaplan Group bekroond tot Best International Exhibit Producer in US

Creaplan blijft inzetten op kwaliteit, creativiteit en duurzame innovatie, en dat ging ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan niet onopgemerkt voorbij. Exhibitor Group, de referentie in de Amerikaanse eventsector, riep Creaplan Group uit tot Best International Exhibit Producer 2023.

Creaplan Team

Exhibitor Group

Exhibitor Group is uitgever van Exhibitor Magazine, het toonaangevend Amerikaans magazine boordevol inspiratie omtrent beurzen, experiential marketing en bedrijfsevents. Exhibitor Group staat gekend om o.a. de FindIt – Top 40, een jaarlijkse lijst met de veertig best beoordeelde Amerikaanse eventproducers. Op deze lijst doen tal van multinationals beroep op wanneer ze op zoek zijn naar een betrouwbare en kwalitatieve partner. Bij de selectie van de Top 40 worden er zes extra laureaten in verschillende categorieën bekroond.

Find It

Best International Exhibit Producer

Creaplan Group sleepte de hoofdprijs in de categorie Best International Exhibit Producer mee naar huis. Deze internationale prijs erkent bedrijven buiten de Verenigde Staten die kwaliteit en creativiteit leveren, een onbetwiste service bieden, duurzaamheid in acht houden, uitblinken in experiential marketing en innovatieve keuzes maken op vlak van materialen en afwerking. Ook aspecten als thought leadership, bedrijfsvoering en ondernemerschap werden meegenomen in de beoordeling.

Met deze award wordt onze ambitie om verder te groeien in Europa kracht bijgezet en hebben we een directe link met de VS-markt, die ook vaak projecten in Europa moet realiseren."

Michael Debaveye, CEO

Een panel juryleden beoordeelde Creaplan Group op basis van een grondig evaluatieproces met meer dan 50 criteria, inclusief ons standenportfolio, onze technologische capaciteiten en testimonials van klanten. Dit is de eerste internationale prijs voor Creaplan Group – de individuele projecten van Creaplan vielen in het verleden al in de prijzen in de World Exhibition Stand Awards.

Grieg SEG Made by Creaplan1 Jaguar Landrover 001 Mowi stand door Creaplan7 KIA Autosalon Made by Creaplan1

Voet aan wal in de US

Creaplan Group CEO Michael Debaveye reisde naar het EXHIBITORLIVE event in Louisville om de prijs in ontvangst te nemen en de relaties met partners uit de Verenigde Staten te verstevigen. Michael vertelt. “Met de Creaplan Group realiseren we projecten over heel Europa vanuit onze hoofdkantoren in België en Nederland; Creaplan voor het standen- en interieurgedeelte, For Live voor de live events. Met deze award wordt onze ambitie om verder te groeien in Europa kracht bijgezet en hebben we een directe link met de VS-markt, die ook vaak projecten in Europa moet realiseren.”

Creaplan Exhibitor Live

Hard work pays off

COO Vincent Lievens vertelt. “Deze prijs is een welgekomen erkenning voor het harde werk van de laatste jaren, en het resultaat van onze investeringen in mensen en innovatie. We willen onze klanten bedanken voor hun positieve woorden die hebben bijgedragen tot de award, en natuurlijk ook het hele team van Creaplan Group voor hun harde werk. We kijken uit naar wat de toekomst brengt.” Wat alvast nog in het verschiet ligt? Een doorgedreven focus op innovatie, meer impactvolle stands en events, en bovenal onze missie om bezoekers te blijven imponeren en entertainen op de beursvloer en daarbuiten.