It’s not a stand, it’s a story

Studio 1 voorbeeld2

De toekomst van experiential marketing is hybride. Creaplan in Trends

CEO Michael Debaveye en COO Vincent Lievens vertellen over de toekomst van experiential marketing in Trends.

Lees meer
Referenties For Live Broadcast

Creaplan en For Live vormen basis voor Europese live experience groep

Standen- en interieurbouwbedrijf Creaplan uit Nazareth, België en het Nederlandse For Live uit Amersfoort, specialist in live communicatieprojecten, bundelen de krachten. De transactie kadert binnen de internationale groeistrategie van beide bedrijven en luidt het begin in van een internationaal groepsverhaal.

Lees meer
Overname

Creaplan zet groei verder met overname Bulik

Creaplan uit Nazareth, gespecialiseerd in standen, interieurs en displays, neemt de standbouwactiviteiten van Bulik uit Izegem over. Daarmee vergroot de Belgische marktleider zijn internationale klantenportefeuille.

Lees meer
Display 09

Nieuw: Safety Solutions

De coronacrisis introduceerde ondernemingen wereldwijd aan een nieuwe manier van werken. Daarom ontwikkelden we een nieuwe reeks meubilair en interieuroplossingen zodat bedrijven hun werkvloer zo veilig mogelijk kunnen inrichten.

Lees meer
Creaplan ziekenhuiswanden corona

Creaplan stelt 2 km mobiele wanden ter beschikking van ziekenhuizen

Ten tijde van Corona moeten artsen, zorg- en verpleegkundigen bijna het onmogelijke doen om alles bol te werken. Bij Creaplan vroegen we ons af hoe we de zorgsector konden helpen. Je leest er alles over op de website van Voka.

Lees meer
Creaplan Euro Shop

Ontdek onze zee aan inspiratie op EuroShop 2020

Elke drie jaar in februari draait het in de Messe in Düsseldorf allemaal rond EuroShop: de grootste vakbeurs over retail en detailhandel wereldwijd.

Lees meer
1 jan 2020 artikel ondernemers Voka Banner 2

Creaplan in Ondernemers magazine

CEO Michael Debaveye en COO Vincent Lievens vertellen over het groeiverhaal van Creaplan in Ondernemers, het maandelijks magazine van Voka.

Lees meer
1 okt 2019 instore livecomm banner

Creaplan in InStore & livecomm Magazine

InStore livecomm magazine interviewde Creaplan over de toekomstplannen, de laatste technologische innovaties, Aluvision en meer.

Lees meer
1

Creaplan steunt Nationale Belgische MS-liga

80 MS patiënten beklimmen Mont-Blanc onder begeleiding van de Belgische luchtmacht. (02/10/2019)

Lees meer
IMG 8451 small

Teambuilding 2019

Zout in de lucht, zand in ons haar; Oostende trakteerde op een rijk gevulde teambuilding dit jaar! (06/09/2019)

Lees meer
IMG 8265

Creaplan gaat naar nieuwe locatie van ruim 25.000m²

Vandaag werd in de gebouwen van Creaplan de uitbreiding van industrieterrein De prijkels getekend door 13 bedrijven. (29/08/2019)

Lees meer
526 NIKO BATIBOUW 2020 EDU 01

7 tips voor een beursdeelname met impact

Horeca Expo in Gent, ECR in Wenen, Light & Building in Frankfurt, … Heel wat grote beurzen werden verzet naar het najaar, en beursseizoen komt traag maar zeker weer op gang. Of je nu al een stand hebt of niet, het is nooit te vroeg om je voor te bereiden op je volgende beursdeelname! Bij Creaplan delen we onze best practices maar al te graag, zodat jouw volgende beursdeelname een gegarandeerd succes wordt.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info