It’s not a stand, it’s a story

Creaplan CEO Michael Debaveye COO Vincent Lievens 2

Creaplan Group wil uitgroeien tot belangrijke Europese speler

Creaplan Group uit Nazareth, dertig jaar jong, blaakt van gezondheid én ambitie. KeBeK Private Equity stapt uit, het management en de huidige aandeelhouders gaan door. Met die hertekende aandeelhoudersstructuur wil de innovatieve design company Europa verder veroveren. In de loop van 2026 verhuizen de medewerkers in België ook naar een nieuwbouw vlakbij. “Nu zijn we écht klaar voor de toekomst”, zegt CEO Michael Debaveye.

Lees meer
Forlive

Jarno de Boer joins board of directors For Live bv

Lees meer
Creaplan Exhibitor Live

Creaplan Group bekroond tot Best International Exhibit Producer in US

Creaplan blijft inzetten op kwaliteit, creativiteit en duurzame innovatie, en dat ging ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan niet onopgemerkt voorbij. Exhibitor Group, de referentie in de Amerikaanse eventsector, riep Creaplan Group uit tot Best International Exhibit Producer 2023.

Lees meer
639 EUROSHOP 23 CREAPLAN Edu 01

Dit was Creaplan op EuroShop 2023

Van 26 februari tot en met 2 maart 2023 stond Creaplan op EuroShop. Op onze stand presenteerden we de laatste trends op vlak van live experience.

Lees meer
Creaplan Winner Instagram Best Stand 49 100 sqm 2022 PLATINUM

Creaplan valt in de prijzen op World Exhibition Stand Awards 2022

Ook in 2022 wordt Creaplan bekroond met enkele World Exhibition Stand Awards. We gaan naar huis met twee Gold awards en één Platinum award. De World Exhibition Stand Awards is een jaarlijkse wedstrijd die de beste beursstanden ter wereld in de kijker zet.

Lees meer
Grieg SEG Made by Creaplan1

Hoe Creaplan zijn standen duurzamer maakt

Productie, transport, afbraak – standenbouw is van oorsprong een sector met een ecologische voetafdruk die niet te onderschatten is. Daarom zetten we bij Creaplan continu stappen om onze impact zo beperkt mogelijk te houden. Een overzicht van hoe we onze kwalitatieve standen keer op keer groener en duurzamer bouwen.

Lees meer
Liebaert Interior by Creaplan13

De 3 C’s van een goede kantoorindeling: focus op functie

Onze manier van werken werd in 2020 overhoop gegooid als nooit tevoren. Sindsdien hebben we het concept 'kantoor' grondig onder de loep genomen, van werkregime tot inrichting. Geen beter moment dus om je kantoorinterieur met een frisse blik te bekijken.

Lees meer
Creaplan World Exhibition Stand Awards

Creaplan wint 12 World Exhibition Stand Awards

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Creaplan 12 World Exhibition Stand Awards gewonnen heeft! De World Exhibition Stand Awards onderscheiden de beste live beursstanden, nieuwe innovaties en digital event ervaringen ter wereld.

Dit zijn de categorieën waarin onze standen zijn onderscheiden.

Lees meer
Deusjevoo Management Creaplan CEO Michael Debaveye

Deusjevoo keert terug naar roots, Creaplan neemt standenbouw activiteiten over

Standen- en interieurbouwer Creaplan uit Nazareth neemt de standenbouwactiviteiten van Deusjevoo uit Genk over. Deusjevoo zal zich in de toekomst nog meer toeleggen op decorbouw in de tv- en entertainment sector in de Benelux.

Lees meer
Studio 1 voorbeeld2

De toekomst van experiential marketing is hybride. Creaplan in Trends

CEO Michael Debaveye en COO Vincent Lievens vertellen over de toekomst van experiential marketing in Trends.

Lees meer
Referenties For Live Broadcast

Creaplan en For Live vormen basis voor Europese live experience groep

Standen- en interieurbouwbedrijf Creaplan uit Nazareth, België en het Nederlandse For Live uit Amersfoort, specialist in live communicatieprojecten, bundelen de krachten.

Lees meer
Overname

Creaplan zet groei verder met overname Bulik

Creaplan uit Nazareth, gespecialiseerd in standen, interieurs en displays, neemt de standbouwactiviteiten van Bulik uit Izegem over. Daarmee vergroot de Belgische marktleider zijn internationale klantenportefeuille.

Lees meer