Creaplan valt in de prijzen op World Exhibition Stand Awards 2022

Ook in 2022 wordt Creaplan bekroond met enkele World Exhibition Stand Awards. We gaan naar huis met twee Gold awards en één Platinum award. De World Exhibition Stand Awards is een jaarlijkse wedstrijd die de beste beursstanden ter wereld in de kijker zet.

564 EUTRACO TRANSPORTLOGISTIEK 2021 Nathan 03 min

Goud voor Eutraco in categorie Beste modulaire stand

Eutraco uit België biedt transport, warehousing en logistieke on-site services aan. Voor hun eerste beursdeelname ooit, aan Transport & Logistics, wilden ze hun uitgebreid service-aanbod in de kijker zetten. De stand moest stijlvol en high-tech zijn, maar toch familiariteit uitstralen, evenals een hart voor duurzaamheid. Onze architect is vertrokken van het logo ter inspiratie. De arend, die staat voor vooruitgang, dynamiek en innovatie, 'vliegt' rond de stand op de ledwalls om de aandacht van de bezoekers te trekken. Het volume van de stand is strak en voorzien van een knik voor een dynamisch effect, en dat alles in Eutraco-kleuren groen & wit.

Bekijk de Eutraco-stand bij onze referenties.

574 THERMO KING SOLUTRANS 2021 08

Goud voor Thermo King in categorie Beste stand op transportevent

Thermo King produceert transportkoelsystemen voor vrachtwagens, bestelwagens en meer. Voor hun stand op Solutrans in Lyon, Frankrijk, vroegen ze ons een stand te ontwikkelen die hun kernwaarden benadrukt: een hart voor het milieu en een innovatieve en high-tech aanpak. Creaplan bouwde deze stand op basis van een creatief concept bedacht door Thermo King en hun communicatiebureau Owesome.

Om beide waarden te benadrukken, bedachten Thermo King en Owesome een dubbel ontwerp dat speelt met het contrast tussen buiten en binnen, licht en donker, ecologie en technologie, open ruimte en tunnel.

Ontdek de volledige Thermo King stand bij onze referenties.

Grieg SEG Made by Creaplan1

Platinum voor Grieg in categorie Beste stand 49-100 m2

Voor Noorse visverwerker Grieg Seafood bouwde Creaplan de stand voor Seafood Expo Global 2022. We ontwikkelden de stand op basis van de corporate identity, ontworpen door Grieg's brand agency. De grootste uitdaging was om het creatieve concept te vertalen naar een kwalitatieve constructie. Zo bepaalden we de juiste verfkleuren, voorzagen we de best passende ledwanden om de videocontent van Grieg te tonen en onderzochten we waar en hoe elke merkvisual terecht zou komen. Onze designers maakten het plaatje compleet met een selectie Scandinavisch designmeubilair. Deze stand werd voorzien van een extra verdieping, waarbij we de functionele eisen van de klant combineerden met de visie van het ontwerpteam.

Bekijk de volledige stand van Grieg Seafood op onze referentiepagina.