Creaplan

BeursnaamEuroshop 2020
Naam klantCreaplan
LocatieDüsseldorf
Aantal m²40 m²
523 CREAPLAN EUROSHOP 2020 EDU 01

Het idee was om een creatieve stand te ontwerpen waarin de bezoeker een andere wereld instapt, zodat hij even vergeet dat hij op een beurs is. We nodigden hen uit om binnen te stappen in de creatieve wereld van Creaplan, onze "Sea of Inspiration", waar we ze onderdompelden in de nieuwste customer experience technologieën en designtechnieken. We wilden onszelf uitdagen door een zeer impactvolle stand te ontwerpen met slechts een beperkte ruimte.

523 CREAPLAN EUROSHOP 2020 EDU 07

Onze ontwerpers creëerden een stand geïnspireerd door de oceaan. De basis van de stand bestaat uit een minimalistische zwarte vorm met aan de binnenkant LED-tegels die bewegende beelden van een levendige oceaan tonen. De illusie van vissen en haaien die rond de bezoekers zwemmen, doet je even vergeten dat je op een beurs bent. Een unieke ervaring, die je laat dromen en inspireren.

We verwerkten ook een LED-strip in de vloer, waardoor het lijkt alsof de oceaan onder je voeten beweegt, inclusief een passerende haai.

Een stijlvolle, speelse bar met een zitgedeelte vormde het centrum van de stand. Op de wand achter de bar maakte een geprinte visual van ijs op water het geheel compleet.

523 CREAPLAN EUROSHOP 2020 EDU 08 CREAPLAN EUROSHOP2020 14

Onze ontwerper werkten de stand af met prachtige details, zoals blauwe LED-lijnen op de buitenkant van de zwarte vorm, strak en stijlvol meubilair, een op maat gemaakte bar en de uitgelichte abstracte haai op de buitenzijde van de wand.

Hoewel de stand slechts 40m² groot was, gingen voor een wow-effect dat een blijvende indruk achterliet bij onze bezoekers.

523 CREAPLAN EUROSHOP 2020 EDU 09