Thule

BeursnaamCaravan Show 2019
Naam klantThule
LocatieDüsseldorf
Aantal m²242 m²
485 THULE CARAVAN hal 13 EDU 07 VERKLEIND

De Zweedse expert in outdoor- en transportproducten Thule wilde een stand die zoveel mogelijk producten toont, verspreid over de beschikbare plaats, inclusief een aparte verdieping om VIP-klanten te ontvangen. Belangrijk aspect was dat de stand een Zweedse uitstraling moest hebben. Er werd ons ook gevraagd om genoeg plaats te voorzien voor grote LED-muren omdat Thule veel mooie brand movies heeft die op de stand getoond kunnen worden.

485 THULE CARAVAN hal 13 EDU 09 485 THULE CARAVAN hal 13 EDU 10

Ons doel was om een stand te bouwen waarin de extra VIP-verdieping perfect opgaat in de stand. Daarom is de architectuur geïnspireerd op een minimalistische villa, gebouwd rond een centrale trap die leidt naar de VIP-verdieping.

Het ontwerp focust op een stijlvolle uitstraling zonder afbreuk te doen aan essentiële functies, waardoor het één consistent geheel wordt. Alle productpresentaties zijn langs de rand van de stand geplaatst, gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers. et merk Thule werd duidelijk vertegenwoordigd door LED-wanden en grote 3D-logo's te bevestigen op de VIP-verdieping.

485 THULE CARAVAN hal 13 EDU 08 485 THULE CARAVAN hal 13 EDU 13 485 THULE CARAVAN hal 13 EDU 04