Dit was Creaplan op EuroShop 2023

Van 26 februari tot en met 2 maart 2023 stond Creaplan op EuroShop. Op onze stand presenteerden we de laatste trends op vlak van live experience.

Opnieuw naar de grootste retailbeurs ter wereld

Euroshop inspireert haar 100.000 bezoekers met de laatste trends op vlak van retail en detailhandel. Na onze succesvolle deelname met onze ‘Sea of inspiration’-stand in 2020, keerden we voor de editie van 2023 naar de Düsseldorfse Messe. Dit jaar dompelden we onze klanten onder in de mogelijkheden van high-end standontwerp en live experience, samen met zusterbedrijf For Live.

639 EUROSHOP 23 CREAPLAN Edu 01

Combinatie van modulair en traditionele standenbouw

Het Creaplan-vakmanschap en de innovatieve technologie van For Live kwamen samen in onze stand: onze architecten kozen voor een combinatie van modulaire en traditionele standenbouw, met aan de linkerkant een technologische corner met ledschermen. De houten accenten voegen een warme touch toe, de dynamic light box geeft een extra dimensie aan de stand en de groenwand zorgt voor een rustpunt.

639 EUROSHOP 23 CREAPLAN Edu 10 639 EUROSHOP 23 CREAPLAN Edu 08 639 EUROSHOP 23 CREAPLAN Edu 03 639 EUROSHOP 23 CREAPLAN Edu 06

Merkbeleving in real life

Of de live-event sector weer terug is als nooit tevoren? Zo lijkt het wel als je even op EuroShop rondloopt. Dat bevestigt ook Creaplan CEO Michael Debaveye aan EuroShop TV in een interview over de toekomst en de revival van live events en beurzen: “Mensen willen weer fysiek samenkomen en merkbelevingen in het echte leven ervaren. Het is onze taak als experts in standen, interieurs en events om deze merken tot leven te brengen aan de hand van de nieuwste innovaties, technologieën en materialen.” Over die innovaties en nieuwe materialen lees je trouwens meer in ons artikel over hoe we onze standen duurzamer maken.

Tot volgende editie?

Deze editie was voor Creaplan en For Live alvast een enorm geslaagde editie, zo bleek ook uit de vele positieve reacties van onze klanten, leveranciers en bezoekers. Ook onze mand vol gepersonaliseerde Tony’s Chocolonely-repen viel in de smaak.

Creaplan Euroshop Chocolade