Van Marcke - Batibouw 2020

Op Van Marcke’s stand op Batibouw draait het allemaal om customer experience. In samenwerking met Ocular zetten we volop in op de ijzersterke combinatie van premium standdesign en innovatieve technologieën.

BeursnaamBatibouw 2020
Naam klantVan Marcke
LocatieBrussels
Aantal m²192 m²
529 VAN MARCKE BATIBOUW 2020 EDU 01

De stand werd zo ingericht dat de verschillende onderdelen van het assortiment van Van Marcke een eigen plek kregen: zo had je de HVAC box aan de ene kant, de design radiator box aan de andere kant. De technologische integraties ondersteunden de productpresentatie en spoorden de bezoeker aan om in interactie te gaan met de verschillende producten.

529 VAN MARCKE BATIBOUW 2020 EDU 02
529 VAN MARCKE BATIBOUW 2020 EDU 03

We werkten met zwarte metalen profielen om scheidingswanden te creëren zonder het geheel kleiner te doen lijken.

Van schuifbaar ledscherm tot rijdende robot

Ocular is expert in interactive experiences en voorzag de stand van verschillende toepassingen die het productgamma van Van Marcke op een leuke manier in de kijker zetten.

  • De led-lichtboxen bovenop de stand tonen het Van Marcke logo, maar voegen een dynamisch element toe. Duidelijk zichtbaar, maar toch opvallender dan een statisch logo
  • Met het schuifbaar ledscherm ‘scan’ je de badkamer en krijg je meer info over de verschillende onderdelen
  • Een transparant OLED-scherm demonstreert aan de hand van een animatie hoe een douchetoilet functioneert
  • James de robot ontvangt de bezoeker, brengt hem naar het standonderdeel dat hij wilt bezoeken en geeft er meer informatie
Creaplan Van Marcke stand Batibouw J2 A0414 Creaplan Van Marcke stand Batibouw J2 A0275 Creaplan Van Marcke stand Batibouw J2 A0299

Het belang van customer interaction op een stand

Hoe tillen deze technologische toepassingen de stand naar een hoger niveau? Eerst en vooral doen ze de stand opvallen en maken ze het geheel extra aangenaam om te bezoeken – want een interactieve ervaring is voor de bezoeker heel wat interessanter dan een klassiek informatiebord. Daarnaast creëren ze meer betrokkenheid bij de bezoeker: hij zal sneller toenadering zoeken, testen en spelen met je productaanbod.

Maar daar stopt het niet: na het beursbezoek zal de bezoeker jouw stand én producten beter onthouden en blijft jouw merk langer in zijn achterhoofd hangen. Als laatste helpen de technologieën ook de verkopers bij het informeren van de klant – de info is voor hen namelijk eveneens makkelijk toegankelijk.

529 VAN MARCKE BATIBOUW 2020 EDU 05

Samenwerking interieur en technologie

Uiteraard werd ook aan het design van de stand de nodige aandacht besteed. Zwarte metalen profielen creëren scheidingen in de stand zonder het geheel kleiner te doen lijken. Het gevoel van ruimte blijft behouden. Ze voegen een sobere, moderne toets toe die de technologische integraties goed aanvult en voorkomt dat het geheel te druk wordt.

Met de decoratieve inkleding probeerden onze designers een gevoel van huiselijkheid te evenaren: alsof je je eigen badkamer binnenstapt en direct ziet hoe een Van Marcke product in jouw huis zou passen.

Zoals altijd gingen we voor een minutieuze afwerking met oog voor detail en gebruikten we uitsluitend hoogwaardige materialen die de kwaliteit van de Van Marcke producten benadrukken.

Samen met de experts van Ocular creëerden we een totaalervaring waar we met veel plezier op terugblikken. Van een fijne samenwerking gesproken!

529 VAN MARCKE BATIBOUW 2020 EDU 04 Creaplan Van Marcke stand Batibouw J2 A0420

Al nagedacht over jouw volgende stand?

Op zoek naar een ervaren partner voor jouw volgende beursdeelname? Creaplan verzorgt jouw stand van A tot Z – van creatieve brainstorm tot internationaal transport en installatie. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en we vertellen je graag alles over de mogelijkheden.