Nieuw: Safety Solutions

De coronacrisis introduceerde ondernemingen wereldwijd aan een nieuwe manier van werken. Daarom ontwikkelden we een nieuwe reeks meubilair en interieuroplossingen zodat bedrijven hun werkvloer zo veilig mogelijk kunnen inrichten.

Heat Display Display 09

Voor kantoren, retail, horeca en meer

Het nieuwe aanbod werd ontwikkeld voor zowel productieomgevingen als retail en kantoren. Dat gaat van health displays met beschermingsmateriaal tot afschermend meubilair en telewerkinfrastructuur. Die hebben we ontwikkeld om bedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen, want de veiligheidsmaatregelen handhaven op de werkvloer blijkt niet altijd evident. Daarom zijn onze oplossingen flexibel inzetbaar, hebben ze een lage instapkost, en kunnen ze in veel gevallen ook gehuurd worden.

Horeca scheidingswand web 3

Standen, interieurs, displays én Safety solutions

Onze Safety solutions komen bovenop ons bestaand aanbod van standen, interieurs en displays. COO Vincent Lievens legt uit: “Eind februari zagen we de eerste zwarte sneeuw. Met alle Europese beurzen en events tijdelijk on hold, viel ons atelier compleet stil. De eerste weken hebben we opgevuld door 2 km mobiele wanden ter beschikking te stellen van ziekenhuizen en woonzorgcentra, om hun capaciteit uit te breiden. Daarna zijn we beginnen denken hoe we ook bedrijven konden ondersteunen in deze periode."

1 BMW

Duurzame materialen en verzorgde afwerking

De kans is groot dat deze nieuwe voorzichtigheid en preventie op de werkvloer onderdeel uitmaakt van het nieuwe normaal. Daarom verkiezen we – zoals ook altijd het geval is voor onze standen, interieurs en displays – bewust voor duurzame materialen en oplossingen die lang meegaan. Ook aan service ontbreekt het niet: bij onze health displays doen we niet alleen de installatie, we leveren het materiaal ook aan en vullen het bij. Zo hoef jij zelf niet meer op zoek naar mondmaskers en dergelijke.

3 Hager

Jouw werkruimte veilig inrichten?

Je leest alles over onze veiligheidsoplossingen op de pagina Safety solutions. Je vindt onze solutions ondertussen al terug bij Brussels Airport, BMW, EY, P&G, Alpro en meer.