Ontdek onze zee aan inspiratie op EuroShop 2020

Elke drie jaar in februari draait het in de Messe in Düsseldorf allemaal rond EuroShop: de grootste vakbeurs over retail en detailhandel wereldwijd.

Creaplan Euro Shop

EuroShop: de grootste retailbeurs wereldwijd

Met een sterke focus op de technologieën van de toekomst vind je er alles over winkelinrichting en -verlichting, visual merchandising, retailmarketing en technologie, expo- en eventmarketing en nog veel meer verdeeld over acht belevingswerelden.

De beurs verwelkomde vorige editie meer dan 110.000 bezoekers en ruim 2300 exposanten. Met meer dan 120.000 vierkante meter om inspiratie op te doen, ga je gegarandeerd naar huis met nieuwe ideeën en interessante contacten. En dat zal voor deze 20ste editie niet anders zijn! Als internationale standenbouwer met projecten in verschillende landen, staan we ook in Düsseldorf klaar om je te inspireren en adviseren.

Onze stand: een zee aan inspiratie

Dag in dag uit bouwen we standen en interieurs voor onze klanten. Wanneer we er dan eens eentje voor onszelf bouwen, komen we uiteraard ook graag creatief uit de hoek. Gelukkig geen water te diep voor onze designers! Bezoek onze stand en laat je onderdompelen in de nieuwste booth technologies, verrassend standontwerp en customer experience technieken. Wie weet vis je wel enkele ideeën op voor jouw volgende beursdeelname?

Kom ons bezoeken

Je vindt ons in hal 4, stand B32. Zien we je dan?

Mailing Banner Euroshop