Liebaert Textiles

Een nieuw interieur voor de kantoren en showrooms van Liebaert en RectoVerso, en een update voor de indeling van de ruimtes.

Naam klantLiebaert Textiles
LocatieDeinze

We moderniseerden de inkomzone met een lichtrijke minimalistische afwerking, net als de kantoorruimte en vergaderzalen. We voorzagen een gezellige leefruimte met keuken en ontwierpen eveneens de showroom. Elke ruimte is met elkaar verbonden door grote raampartijen voor een helder en modern gevoel.

Liebaert Interior by Creaplan2 Liebaert Interior by Creaplan8 Liebaert Interior by Creaplan9 Liebaert Interior by Creaplan10 Liebaert Interior by Creaplan11 Liebaert Interior by Creaplan12 Liebaert Interior by Creaplan13 Liebaert Interior by Creaplan1

Onze ontwerpers slaagden erin om de minimale branding van Liebaert te combineren met een meer robuuste, industriële stijl voor submerk RectoVersoSports, tastbaar in de betonsteen onder de toonbank, een materiaal dat herhaald wordt in de sokkels van de mannequins als terugkerend element.

Liebaert Interior by Creaplan4 Liebaert Interior by Creaplan5 Liebaert Interior by Creaplan3 Liebaert Interior by Creaplan7 Liebaert Interior by Creaplan6