Odisee Hogeschool

Voor Odisee Hogeschool bouwde Creaplan vier box-in-box-opnamestudio’s. Vanuit deze mobiele boxen, geplaatst in campus Aalst en Brussel, kunnen docenten hun les opnemen of livestreamen.

BeursnaamAalst & Brussels
Naam klantOdisee Hogeschool
J2 A0460 min

Audiovisuele toepassingen

De boxen werden ingericht met al het nodige audiovisueel materiaal voor een HD-livestream of filmopname: een camera, verlichting en twee schermen waarmee de spreker zijn presentatie kan zien en met zijn publiek kan interageren. Twee touchscreens met bedieningspaneel staan ter beschikking van de docent op een standing desk die in hoogte verstelbaar is. Voor de audiovisuele integraties werkten we samen met Whitemilk.

J2 A0494 min J2 A0539 min J2 A0525 min

Hoogwaardige afwerking

We voorzagen de boxen van een naadloze afwerking in de vorm van een houten vloer- en wandconstructie, geruisloze ventilatie, akoestisch tapijt en beschildering. De boxen zijn zwart aan de binnenkant zodat je een echt filmstudio-effect krijgt.

De opnamestudio’s zijn geluiddicht in twee richtingen dankzij de isolerende muren en geluidwerende deur. Aan het plafond werd eveneens een doek bevestigd om de akoestiek te verbeteren.

Grootste voordeel van deze box-in-box is dat je er een kan plaatsen waar je wilt, zonder dat je heel de ruimte opnieuw moet indelen of grote structurele werken moet doen.

J2 A0537 min J2 A0520 min J2 A0484 min

Op zoek naar een gelijkaardige oplossing voor jouw campus of bedrijf? Laat iets weten en we adviseren je met veel plezier.